Rakennusalan palvelut - päästä ammattilaiset töihin!

Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen ammattitaidolla!

Alla voit tutustua paremmin tarjoamiimme rakennuspalveluihin. Me takaamme, että käsittelymme jäljiltä kotisi on entistä ehompi! Toimimme Vihdissä ja lähialueella, sekä pääkaupunkiseudulla.

Uudisrakentaminen

Onko mielessäsi unelmien omakotitalo, mutta toteuttaja puuttuu? Vai kenties talo löytyy jo, mutta kaipaat lisää tilaa yläkerran tai lisäsiiven muodossa? Uudisrakentamiskohteissa on aina syytä kääntyä ammattilaisten puoleen. Me toteutamme työt avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinä voit keskittyä muihin asioihin meidän tehdessä työt. Oli uudisrakentamisen kohteesi sitten mikä tahansa, meiltä löytyy varmasti ammattitaitoa sen toteuttamiseksi!

Takaisin ylös

Korjausrakentaminen


Onko kiinteistösi peruskorjauksen tarpeessa? Vai onko tavoitteena perusparannus? Kenties talosi on ikkunoiden vaihdon tarpeessa? Korjausrakentamisessa ei kannata tinkiä laadusta, jos haluaa säästyä ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa. Asiassa kannattaa siis luottaa ammattilaisiin, jotta hommat tulevat hoidetuksi asiaankuuluvalla tavalla. Oli saneeraustarpeesi sitten minkälainen tahansa, kaikenlainen korjausrakentaminen hoituu meiltä ammattitaidolla ja aikataulussa.

Takaisin ylös

Remontoinnit

Tapetointi, laatoitus, keittiön uusiminen, saunan rakentaminen Tarjoamme laajoja remonttipalveluja, joten oli remontointikohteesi sitten mikä tahansa, meiltä löydät luotettavat ammattilaiset toteuttamaan projektisi. Teemme mielellämme niin huoneistoremontteja kuin pienempiäkin remontointiprojekteja. Myös kosteiden tilojen remontointi kuuluu osaamisalueeseemme!

Takaisin ylös

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat tietää lisää rakennuspalveluistamme, ota yhteyttä niin pannaan projektisi käyntiin! Muistathan, että Vihdin lähialueen lisäksi toimimme myös pääkaupunkiseudulla.

Rakennustoimi Tela

Ylimmäistentie 651

03790 VIHTIJÄRVI

+358 40 535 8225

info@rakennustoimitela.fi

www.rakennustoimitela.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa